25.12.2020, 18:31

Побоювання Зеленського та підвищення "комуналки": головні новини України за 25 грудня

зеленский

Яких дій з боку Росії побоюється Зеленський? Скільки українці платитимуть за опалення з 2021 року? Як МОЗ планує підвищувати здоров'я жителів України? Відповіді на найважливіші питання - в Час Пік.

Мобілізують і чоловіків, і жінок: Зеленський не виключив напад Росії з Криму

Зеленський допускає, що Росія може напасти на Україну з боку Криму. В такому випадку, не виключена загальна мобілізація. Як Зеленський розцінює ситуацію - читайте в нашому матеріалі.

Новорічний "подарунок": в Україні підвищили тарифи на тепло для населення на 2021 рік

В Україні переглянули тарифи на виробництво теплової енергії для населення. Цифри в платіжках українців істотно зростуть в 2021 році. Скільки доведеться платити - читайте в нашій статті.

Українцям робитимуть ще одне обов'язкове щеплення

Україна отримала офіційне схвалення від Глобального альянсу з вакцин та імунізації на закупівлю нової для вітчизняної медицини вакцини за спеціальною ціною. Від чого ще українцям робитимуть щеплення вже з 2022 року - дізнайтеся тут.

"Кінотеатр в дорозі": у поїздах "Інтерсіті" можна буде дивитися ліцензійні фільми

У поїздах "Інтерсіті" та "Інтерсіті+" відкриють доступ до перегляду ліцензійних фільмів на платформі одного з онлайн-кінотеатрів. Чи буде це безкоштовно і чи можна вже скористатися послугою - читайте в нашому матеріалі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик