26.12.2020, 14:14

На Полтавщині згорів пасажирський вагон "Укрзалізниці": є жертви

На Полтавщине сгорел пассажирский вагон "Укрзализныци"

У Полтавській області в результаті пожежі в одному з вагонів "Укрзалізниці" загинули дві людини. Причина пожежі встановлюється.

Повідомлення щодо пожежі надійшло до Служби порятунку "101" 25 грудня о 20:56. До гасіння залучалося 8 чоловік особового складу 2-ї та 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 3 одиниці техніки, повідомляє Час Пік з посиланням на ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Пожежа виникла у вагоні по вул. Горького села Копили Полтавського району, на території виробничого структурного підрозділу "Центру механізації колійних робіт" філії "Центру з ремонту та експлуатації колійних машин" АТ "Укрзалізниця".

Пожежу було локалізовано о 22:58, та повністю ліквілдовано о 00:27. Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. Вогнем знищено внутрішнє обладнання, облицювання стін та стелі вагону.

Під час ліквідації пожежі було виявлено тіла без ознак життя двох громадян. Тіла направлені до Полтавського обласного Бюро судово-медичної експертизи (БСМЕ).

На Полтавщине сгорел пассажирский вагон "Укрзализныци" На Полтавщине сгорел пассажирский вагон "Укрзализныци"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик