26.12.2020, 21:41

Шмигаль дав економічний прогноз на 2021 рік для України

экономика

У 2021 році в Україні очікується підвищення економіки на 5%, що б це не значило. На даний момент держава виконує всі зобов'язання по капітальних витратах.

Оптимістичний економічний прогноз на 2021 рік дарував прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передає Час Пік з посиланням на Facebook політика.

Зокрема, він вважає, що наступного року країна продовжуватиме розвиватися у сфері економіки.

"У 2021 рік ми заходимо з прогнозами про зростання економіки майже +5%. Для цього у нас з вами є все необхідне: стратегія, ресурси і готовність спільно працювати заради блага своєї країни", - написав Шмигаль.

Крім того, бюджет вже перевиконано, що прем'єр-міністр вважає заслугою чинної влади.

"До кінця року доходи бюджету будуть істотно перевиконані. Коли наш уряд прийшов у березні, відставання за доходами склало майже 40 млрд грн. Завдяки активній роботі по боротьбі зі схемами і скрутками, цю цифру вдалося нівелювати. У порівнянні з минулим роком податкові органи завершують рік збільшенням зборів на більш ніж 60 млрд гривень", - підкреслив Шмигаль.

Також він додав, що всі борги по зарплаті шахтарям виплачені, кошти на закупівлю вакцин виділені, а виплати "карантинних" 8000 гривень вже здійснюються.

Читайте також: Зеленський розповів про плани побудувати в Україні Голлівуд та Діснейленд

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: