27.12.2020, 21:59

На Globe Soccer Awards вручили нагороду найкращому футболістові століття

Марина Началова | Все новости автора
роналду

В Об'єднаних Арабських Еміратах відбулася церемонія вручення нагород Globe Soccer Awards, яку щорічно організовують Європейська асоціація клубів (ECA) і Європейська асоціація футбольних агентів (EFAA).

Португальський форвард Кріштіану Роналду переміг в номінації "Кращий футболіст 21-го століття", передає Час Пік з посиланням на Твіттер-аккаунт Globe Soccer Awards.

Нагороду присудили Роналду за підсумками його заслуг за 2001-2020 роки.

На звання кращого гравця століття також претендували аргентинський нападаючий іспанської "Барселони" Ліонель Мессі, бразилець Роналдіньо, який виступав за "Барселону" в 2003-2008 роках, і египтянин Мохамед Салах, нападаючий англійського клубу "Ліверпуль".

35-річний Роналду має в своєму послужному списку "золото" Чемпіонату Європи 2016 року і Ліги націй УЄФА 2019 року. Також у нього за плечима безліч особистих рекордів, зокрема він визнавався кращим бомбардиром в історії клубу "Реал Мадрид" і збірної Португалії. Роналду також визнаний Португальською футбольною федерацією кращим гравцем в історії португальського футболу. Він - перший футболіст в історії, якому вдалося виграти англійську Прем'єр-лігу, іспанську Прімеру та італійську Серію А.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: