31.12.2020, 10:43

У Сєвєродонецьку різко зросла захворюваність на ГРВІ та COVID-19: лікарі звернулися до жителів міста

В Северодонецке резко возросла заболеваемость ОРВИ и COVID-19

У Сєвєродонецьку різко зросла захворюваність на гострі респіраторні захворювання та коронавірусну інфекцію COVID-19 за останній тиждень грудня. Лікарі звернулися до жителів міста.

Стаціонарні відділення області майже заповнені хворими з COVID-19 та з пневмоніями. Про це повідомляє КНП "Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги", передає Час Пік.

Станом на 30 грудня на амбулаторному лікуванні під наглядом лікарів КНП "СЦПМСД" перебуває 317 осіб, хворих на COVID-19 та 965 контактних осіб.

"Незважаючи на втішні цифри зниження захворюваності по всій Україні - в нашому регіоні захворюваність зростає", - відзначили у КНП "СЦПМСД".

Лікарі звернулися до жителів Сєвєродонецька з проханням мінімізувати контакти з іншими людьми та утриматися від скупчення народу.

"Утримуйтесь на новорічні свята від великих компаній – подбайте про своє здоров'я та про навантаження на медичних працівників!!! Бажаємо всім міцного здоров'я! Бережіть себе і рідних!", - радять лікарі.

Також в КНП "Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги" оголосили жителям Сєвєродонецька, коли будуть закриті міські амбулаторії в період Новорічних свят та куди можна звертатися в екстрених випадках.

Нагадаємо, COVID-19 боляче вдарив по малому та середньому бізнесу в регіоні. У Сєвєродонецьку закрилися більше десятка ресторанів та кафе.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик