31.12.2020, 19:18

Підвищення тарифів та подорожчання біометричних документів: головні новини України за 31 грудня

тарифы

Скільки українці платитимуть за електроенергію з 1 січня? Як зміниться вартість оформлення біометричних документів? Які плани виношує український уряд? Відповіді на найактуальніші питання - в Час Пік.

В Україні підвищили тариф на електроенергію для населення: скільки доведеться платити з 1 січня

В Україні скасували пільговий тариф на електроенергію, який надавав перші 100 кВт-год за зниженою ціною. Разом з тим, було анонсовано підвищення тарифів з 1 січня. Скільки тепер платитимуть українці - читайте в нашому матеріалі.

В Україні збільшили вартість оформлення біометричних документів

В Україні з 1 січня через подорожчання бланків зросте загальна вартість оформлення паспорта у формі картки, паспорта для виїзду за кордон і видів на тимчасове та постійне проживання. З новими цінами можна ознайомитися тут.

Приватизація в'язниць та будівництво нових СІЗО: Малюська озвучив плани Мін'юсту на 2021 рік

В Україні активну фазу "Великого продажу в'язниць" у 2020 році розпочати не вдалося через бюрократичні перешкоди. Однак на 2021 рік Мін'юст має великі плани. Дізнатися подробиці можна в нашій статті.

НАЗК відновило доступ до реєстру електронних декларацій

31 грудня Національне агентство з питань запобігання корупції відновило роботу єдиного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Що змінилося - дізнайтеся в нашому матеріалі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик