01.01.2021, 13:07

У Миколаєві через феєрверки сталася пожежа в житловій багатоповерхівці

В Николаеве из-за фейерверков произошел пожар в жилой многоэтажке

У центрі Миколаєва через використання піротехнічних засобів сталася пожежа на сьомому поверсі житлової багатоповерхівки. Пізніше вогонь перекинувся на сусідню квартиру поверхом нижче.

У Миколаєві феєрверк потрапив на балкон багатоповерхівки. Повідомлення про пожежу на вул. Садова надійшло в оперативно-диспетчерську службу Головного управління ГСЧС України в Миколаївській області 1 січня в 00:18, повідомляє Час Пік.

Рятувальники уточнили, що на момент загоряння в квартирі нікого не виявилося. Службу порятунку сповістили випадкові перехожі, які побачили дим та полум'я на балконі багатоповерхівки.

На місце події прибули три машини рятувальників, газова служба та швидка допомога. 

Незабаром після загоряння вогонь перекинувся на сусідню квартиру поверхом нижче.

У прес-службі ДСНС повідомили, що пожежники запобігли поширенню вогню всередину приміщення та на інші квартири.

Пожежу на площі 5 кв.м було ліквідовано о 00:51, до гасіння залучалося 3 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу.

За інформацією ДСНС, протягом останньої доби 2020 року в Україні під час пожеж загинуло 9 громадян. Ще 7 українців отримали травми різного ступеня тяжкості. Підрозділами ДСНС протягом доби здійснено 1 тис. 44 виїзди. В результаті вжитих заходів врятовано 6 осіб, 58 будівель та 3 од. автотракторної техніки.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик