01.01.2021, 17:27

В Україну йде похолодання: коли і де знизиться температура

В Украину идет похолодание

Перші дні січня порадують українців весняним теплом. Синоптик розповіла, яка погода чекає українців у перші вихідні 2021 року.

Синоптик Наталка Діденко повідомила, що в перші вихідні 2021 року на всій території України очікується суха погода. А вже наступного тижня прийде похолодання, передає Час Пік.

2-3 січня на всій території України, за винятком Луганської області та Карпат, очікується суха погода. Найближчої ночі в Карпатах ймовірний сніг, а на Луганщині - переважно дощ.

Температура повітря 2 січня коливатиметься в межах +2...+ 9 градусів, на крайньому півдні до +12 градусів. У Києві 2 січня повітря прогріється до +5 градусів, можливі прояснення.

"Наступного тижня в Україну прийде похолодання, проте незначне. Найменше воно торкнеться південної частини України та прилеглих до неї центральних областей", - написала Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, учасники української експедиції та полярники зі станції "Академік Вернадський" привітали українців з новим 2021 роком та побажали жителям країни здоров'я, успіхів і снігу, як в Антарктиді.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик