01.01.2021, 18:19

Новорічне привітання Зеленського, підвищення мінімальної зарплати та "зелене світло" для зміни по батькові: головні новини України за 1 січня

поздравление зеленского

Як Володимир Зеленський привітав українців з Новим роком? Що буде з мінімальною зарплатою в 2021 році? Хто і за яких умов в Україні може змінювати по батькові? Відповіді на найактуальніші питання - в Час Пік.

Привітання президента України Володимира Зеленського з Новим 2021 роком: відео

Президент України Володимир Зеленський привітав жителів країни з Новим роком. До кого він звернувся та яким категоріям жителів країни приділив увагу - дивіться відео.

В Україні з 1 січня збільшився розмір мінімальної заробітної плати

Не тільки суцільні подорожчання чекають українців з 1 січня. Зокрема, порадує підвищення мінімальної заробітної плати на 1000 гривень. Чи будуть ще підвищувати зарплати в 2021 році - читайте в нашому матеріалі.

В Україні з 1 січня можна змінювати по батькові з 14 років: закон набув чинності

Громадяни України старше чотирнадцяти років з 1 січня 2021 року зможуть поміняти по батькові. Відповідний закон набув чинності. Як це буде проходити і за дотримання яких умов - дізнайтеся тут.

В Україні з 1 січня подорожчало оформлення біометричних документів

В Україні з 1 січня 2021 року подорожчало оформлення біометричних документів. Ті, хто встиг оплатити адміністративні послуги і подати заяву до подорожчання, зможуть оформити документи за старими цінами. Що чекає тих, хто не встиг - читайте в статті.

З 1 січня в Україні подорожчають тютюнові вироби: скільки коштуватиме пачка сигарет

1 січня, відразу після Нового року, українських курців чекає неприємна новина. Вартість тютюнових виробів підскочить вгору. Як буде проходити підвищення цін і скільки доведеться віддавати за пачку сигарет - читайте в нашому матеріалі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик