02.01.2021, 09:40

У Нью-Йорку виявлена мертвою дипломат ООН - New York Post

В Нью-Йорке обнаружена мертвой дипломат ООН - New York Post

У Нью-Йорку напередодні Нового року в своїй квартирі була знайдена мертвою дипломат, яка працювала в Організації об'єднаних Націй (ООН).

Дипломат ООН була виявлена мертвою у своїй квартирі на 45-й Східній вулиці Манхеттена, повідомляє видання New York Post з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах Нью-Йорка, передає Час Пік.

Видання не уточнює національність та державу жінки, в постійному представництві якої працювала жінка. У прес-службі ООН поки не прокоментували дану інформацію.

За даними поліції, тіло 38-річної жінки було знайдено напередодні Нового року у спальні. Виявили дипломата після того, як до неї прийшов гість, але на дзвінок швейцара у квартирі ніхто не відповідав.

"Поліція знайшла рецептурні антидепресанти та дві пляшечки снодійного мелатоніну - одну порожню, і одну майже порожню", - повідомляє видання. 

Будь-яких ознак насильства або боротьби у квартирі поліцейськими виявлено не було. На підставі цього робочою версією слідства стало самогубство. 

Відомо, що жінка проживала у цій квартирі останні два роки. За словами охоронця житлового будинку, вона була дуже спокійною та приємною особистістю.

Читайте також: Сенат США подолав вето Трампа та затвердив оборонний бюджет: реакція Трампа

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: