03.01.2021, 23:10

Будинок Маккаллістерів з фільму "Сам удома" ще стоїть, але сильно змінився: з'явилися свіжі фото

Марина Началова | Все новости автора
один дома

Фільм "Сам удома" і його продовження стали одним із символів зимових свят не тільки в США, але і в багатьох інших країнах.

В Україні діти і дорослі теж люблять спостерігати за різдвяними пригодами Кевіна Маккаллістера, якому довелося самому протистояти бандитам. І, звичайно ж, своєю чудовою атмосферою фільм багато в чому зобов'язаний великому, багатому, красиво прикрашеному до Різдва будинку, в якому за сюжетом жила велика родина Маккаллістерів.

Будинок, в якому знімали фільм "Сам удома", досі стоїть у передмісті Чикаго, селищі Уіннетка. Будівля була побудована в 1920-х роках. У будинку 5 спалень, 5 ванних кімнат, кабінет, їдальня, велика вітальня, горище. Мало хто з туристів не побажає сфотографуватися на тлі легендарного будинку, приїхавши в ці місця. Однак потрапити всередину навряд чи кому-небудь з них вдастся, адже будинок - приватна власність.

Відомо, що в 2012 році будинок був проданий за 1,5 мільйона доларів. Нещодавно в мережі з'явилися фотографії внутрішніх інтер'єрів будинку, і за 30 років, що минули з моменту виходу фільму на екрани, там змінилося практично все.

Так будинок зараз виглядає зовні:

Так у фільмі виглядала їдальня:

Так вона виглядає зараз:

Сходи в фільмі:

Зараз:

Вид на вітальню у фільмі:

Зараз:

Кухня у фільмі:

Зараз:

Так зараз виглядає спальня, де три десятиліття тому проходили зйомки:

Дивіться ще: Блондинка, Солоха і "повний треш": Зірка "Сватів" Тетяна Кравченко підірвала мережу своїми фото

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: