05.01.2021, 15:29

На Україну насувається циклон: на Різдво погода різко погіршиться

Марина Началова | Все новости автора
дождь

7 січня, на Різдво, Україну накриє циклон, що вже зараз насувається з південного заходу. Практично на всій території країни прогнозуються дощ, мокрий сніг та вітер.

Про погоду на Святвечір та Різдво розповіла у Фейсбуці синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

Вона зазначила, що завтра, 6 січня, в Україні втримається волога погода з туманами та опадами.

Дощ, подекуди з мокрим снігом очікується 6 січня на Півночі України, на крайньому заході та на Луганщині. На решті території - без опадів.   

На Різдво, 7 січня, циклон, який вже зараз розминається на південному заході Європи, охопить практично всю Україну дощем та мокрим снігом з сильним північно-західним вітром.

Температура повітря в Україні завтра коливатиметься в межах +2+6 градусів, на Сході буде свіжіше, 0+3 градуси, на Півдні буде по-весняному тепло, +7+13 градусів.

На Різдво невелике похолодання передбачається у західній частині України.

У Києві Святвечір обіцяє бути вологим, з невеликими опадами, на Різдво у столицю також завітає циклон. Тому очікуються опади - дощ та мокрий сніг.

Діденко повідомила, що вже з 9-10 січня поступово знижуватиметься температура повітря практично повсюди і, за попередніми прогнозами, вже на Василя, Український Новий рік і наступний Святвечір, напередодні Водохреща, прогнозується мороз.

Це цікаво: Загадкове озеро Фундудзі: чому з нього неможливо забрати ні краплі води

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: