06.01.2021, 07:47

У ДТП загинув 16-річний син Корбана з однокласницею - ЗМІ

В ДТП погиб сын Корбана

У Дніпропетровській області в дорожньо-транспортній пригоді загинув 16-річний син відомого українського бізнесмена та політика Геннадія Корбана. Тіла хлопця та його однокласниці знайшли у баггі на дні річки.

Смертельна ДТП сталася 5 січня 2021 року недалеко від Дніпра, повідомляє Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

За попередньою інформацією, підлітки хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням та вилетіли у річку. Незважаючи на невелику глибину, вони не змогли вибратися з транспортного засобу, оскільки були пристебнуті.

В ДТП погиб сын Корбана - СМИ

Як повідомляє "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела, ДТП сталася недалеко від села Новоолександрівка на річці Мокра Сура. За наявною інформацією, дівчина разом з однокласником, що приїхав у гості з Дніпра, поїхали вдень кататися на квадроциклі. Стривожена довгою відсутністю дітей мати дівчини повідомила про зникнення у поліцію. 

За інформацією Telegram-каналу "Картковий Офіс", син Корбана зник вдень 5 січня після того, як поїхав кататися на баггі зі своєю однокласницею. Повідомляється, що поліція виявила баггі на дні річки.

В ДТП погиб сын Корбана - СМИ

Ймовірні фото з місця загибелі 16-річного Лева Корбана опубліковано у виданні Dетектів-Info.  

Офіційного підтвердження інформації щодо ДТП поки немає. Офіційного підтвердження трагедії від самого Геннадія Корбана також поки немає.

В ДТП погиб сын Корбана - СМИ В ДТП погиб сын Корбана - СМИ

Всі обставини та подробиці трагедії будуть встановлювати правоохоронні органи.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик