06.01.2021, 14:04

"Чхали вони на думку інших": як лисичанам отруюють життя автомобілісти (фото)

авто

У Лисичанську жвава суперечка виникла через автомобіль, який, на думку багатьох жителів міста, припаркувався не правильно.

Як з'ясувалося, ця проблема для міста, де немає ні доріг, ні парковок, вельми актуальна, передає Час Пік з посиланням на регіональні пабліки в Facebook.

"Газон в центрі (в теплу пору року був покритий травою) між відділенням "ПриватБанку" та ветеранською аптекою в будинку 356 по вул.Сосюри, м. Лисичанськ. Я вважаю, що так не можна", - написав автор публікації, доповнивши її фото.

Автор повідомляє, що на місце були викликані поліцейські, з якими в подальшому і буде, по всій видимості, мати справу водій.

Чи є газоном територія, на яку в'їхав автомобіль, однозначно в ході дискусії визначити не вдалося. Якби цей випадок був одиничним, то він, ймовірно, не отримав би резонансу. Але це не так.

"Тю... газон. Ось у нас на дитячому майданчику влаштували автостоянку власну, і чхали вони на думку інших", - зазначає коментатор.

Однак є і захисники.

"Комусь гірше жити стало від того, що людина там припаркувалася?! Люди, ви такі дивні, якщо чесно, аби когось вколоти... Слідкуйте за СОБОЮ! А то таке відчуття, що ви всі з німбом над головою своєю світлою ходите", - пише опонент.

Але справа ж не в погіршенні життя, а в правилах, які для всіх. Як справедливо зазначив один з учасників дискусії, головне - бути людиною і поважати один одного. А водій ви або пішохід - другорядне.

Читайте також: "Увага, будьте обережні!": У супермаркеті Лисичанська трапляються товари з небезпечним "сюрпризом" (фото)

авто

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик