07.01.2021, 09:09

Житель Лисичанська за розбій та замах на вбивство сяде за грати на 10 років

Житель Лисичанска за разбой и покушение на убийство отправится за решетку на 10 лет

Мешканця Лисичанська, який скоїв замах на вбивство та низку злочинів на території міста, засуджено до 10 років позбавлення волі.

Доведено, що 15 березня 2020 року п'яний чоловік скоїв розбійний напад на продуктовий магазин та стріляв у продавчиню, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Луганської обласної прокуратури.

"Вироком Лисичанського місцевого суду Луганської області до 10 років позбавлення волі засуджено місцевого мешканця за вчинення ряду тяжких злочинів, зокрема розбійного нападу та замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 309 КК України). Публічне звинувачення в суді підтримували прокурори Луганської обласної прокуратури", - повідомили у прокуратурі.

Прокурори в суді довели, що 15 березня 2020 року нетверезий чоловік скоїв розбійний напад на продуктовий магазин, в ході якого наніс продавчині вогнепальне поранення. 

Злочинець був затриманий по "гарячих слідах". Під час проведення обшуку за місцем проживання вилучено пістолет, з якого було зроблено постріл, понад 90 патронів різного калібру, корпус гранати РГД-5 та особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

"Сторона обвинувачення надала суду беззаперечні докази вчинення інкримінованих правопорушень, які судом визнано достатніми для ухвалення обвинувального вироку", - повідомили у прокуратурі.

Свою вину у вчиненні злочинів чоловік визнав. На даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження (30 днів із дня проголошення вироку).

Читайте також: Жителю Лисичанська загрожує "довічне" за неодноразове зґвалтування 13-річної падчерки

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик