07.01.2021, 11:47

На Донбасі виявлено новий порив на аварійному водоводі: бригади чекають гарантій тиші

На Донбассе обнаружен новый порыв на аварийном водоводе

На Донбасі стався ще один прорив на водопроводі, в результаті чого без води залишилося ряд населених пунктів. Аварійні бригади чекають надання гарантій безпеки.

В результаті аварії без водопостачання залишилося близько 38 тисяч жителів. Для забезпечення роботи котелень створено запас води, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ДСНС.

"Станом на 07:00 7 січня виявлено один порив. Після надання гарантій безпеки бригадами КП "Компанія "Вода Донбасу" буде продовжено обстеження водогону на наявність поривів та проведення ремонтних робіт.

6 січня підрозділами ДСНС здійснено підвіз 77,2 т води, з них 51,4 т питної та 25,8 т технічної (всього з початку робіт підвезено 89,4 т води, з них 58,9 т питної та 30,5 т технічної)", - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, прорив стався ще 4 січня на водопроводі "Горлівка - Торецьк" діаметром 900 мм. В результаті аварії без водопостачання залишилися 5 населених пунктів - м. Торецьк, м. Залізне, смт Північне, смт Південне та смт Щербинівка, де проживають близько 38 тис. жителів.  

Читайте також:

Опалення подорожчає вдвічі: В Україні скасовано пільговий тариф на електроопалення

В Україні підвищили тариф на електроенергію для населення: скільки доведеться платити з 1 січня

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик