07.01.2021, 18:31

Список карантинних обмежень та хитрощі пенсійної реформи: головні новини України за 7 січня

карантин

Що буде заборонено під час січневого локдауну в Україні? Як ходитимуть потяги "Укрзалізниці" з 8 січня? Які зміни несуть пенсійні реформи для українців? Відповіді на найактуальніші питання - в Час Пік.

В Україні з 8 січня вводять локдаун: повний список обмежень

В Україні з 00:00 8 січня по 00:00 25 січня почне діяти локдаун. В силу вступлять додаткові обмеження на роботу закладів освіти, сфери громадського харчування, торгівлі, спорту та розваг. Що і як буде працювати - читайте в нашому матеріалі.

В "Укрзалізниці" повідомили, як ходитимуть потяги під час локдауну

"Укрзалізниця" забезпечить курсування поїздів далекого та приміського сполучення під час посилення карантину в Україні. Дізнатися подробиці про те, як буде організовано залізничне сполучення, можна в нашій статті.

Українцям хочуть платити по дві пенсії: кого торкнеться нова реформа

З 2023 року в Україні буде запущена пенсійна реформа, завдяки якій всі працюючі зможуть відкладати кошти на спеціальний фонд, а при досягненні 60 років отримувати другу пенсію. Як це буде працювати в деталях - читайте в статті.

У МОЗ назвали вартість дози китайської вакцини для України

30 грудня 2020 року Україна уклала договір на поставку 1,913 млн доз китайської вакцини Sinovac Biotech проти COVID-19. Скільки становить закупівельна вартість однієї дози вакцини - дізнайтеся тут.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик