08.01.2021, 12:31

Знову без води частина Лисичанська, Новодружеськ та Привілля: стала відома причина

Лисичанск, водоснабжение

Вранці 8 січня частина Лисичанська та жителі Новодружеська і Привілля знову залишилися без води. У водоканалі пояснили причину обмеження водопостачання.

У ЛКСП "Лисичанськводоканал" пояснили причину обмеження водопостачання. На сайті комунального підприємства розміщена відповідна інформація, повідомляє Час Пік.

Зазначається, що проблеми з водопостачанням будуть сьогодні у жителів центральної та північної частини міста Лисичанськ та у жителів Новодружеська і Привілля.

"У зв`язку з ремонтними роботами на ЛЕП 6 кВ "Білогорівська" з  07.00 год. 8 січня 2021 р. буде обмежено водопостачання центральної та північної частини м. Лисичанськ та міст Новодружеськ, Привілля", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що водопостачання буде відновлено після закінчення ремонтних робіт. Скільки часу піде на ремонтні роботи - не уточнюється.

Тим часом, жителі Лисичанська продовжують скаржитися на якість питної води. За словами абонентів ЛКСП "Лисичанськводоканал", в такій воді не тільки готувати, а й купатися страшно.

Особливо обурює лисичан той факт, що зі зростанням тарифів на воду її якість анітрохи не поліпшується.

Читайте також: 

Мороз, дощі, ожеледь та туман: прогноз погоди на найближчі дні для Луганщини

В Україні ввели нові правила виклику швидкої допомоги: як працюватиме "швидка" у Лисичанську

Лисичанск, вода

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик