09.01.2021, 07:51

Катається на лижах та фотографується з туристами: Зеленський відпочиває у Буковелі

Зеленский на отдыхе

Президент України Володимир Зеленський відпочиває у Карпатах. Зеленського помітили на гірськолижному курорті "Буковель".

Знімки з президентом Зеленським активно публікують користувачі соціальної мережі Instagram, повідомляє Час Пік.

Глава держави прибув до Івано-Франківської області 30 грудня з робочою поїздкою, як повідомляє прес-служба Офісу президента. Того ж дня він зустрівся з адміністративно-господарським активом регіону та представив нового голову обласної державної адміністрації Андрія Бойчука.

Потім президент влаштував собі новорічну відпустку. Як повідомляла раніше прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель, "у президента та у його офісу будуть кілька вихідних". 

Глава держави проводить час у горах, катаючись на лижах, коли в Україні почав діяти посилений "карантин зимових канікул" через епідемію COVID-19. 

Формально Зеленський не порушує заборони, оскільки Кабінет міністрів дозволив працювати лижним курортам у період з 8 по 24 січня включно.

Однак, в соцмережах люди пишуть, що відпочиваючі стоять у великих чергах на підйомники без масок та не дотримуються дистанції. При цьому на фотографіях Зеленський також без маски.

На всіх знімках, опублікованих в Instagram, Зеленський посміхається і виглядає задоволеним. Судячи з опублікованих фото, президент катався на лижах та знімав процес на відеокамеру GoPro. 

Після того, як про відпочинок Зеленського почали писати ЗМІ, деякі знімки стали зникати з соцмережі.

Читайте також: В Україні почався посилений карантин зимових канікул: Кабмін оновив список заборон

Зеленский на отдыхе Зеленский на отдыхе Зеленский на отдыхе  Зеленский на отдыхе

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик