09.01.2021, 11:34

Боротьба з "ковидними" шкарпетками: що відбувається у супермаркетах Сєвєродонецька та Лисичанська під час локдауну

Борьба с "ковидными" носками

У Луганській області, як і по всій Україні, з 8 січня введено "карантин зимових канікул". Додаткові карантинні обмеження ввели, зокрема, і в супермаркетах регіону. Жителі Сєвєродонецька та Лисичанська висміюють у соцмережах боротьбу влади з "ковидними" шкарпетками, лампочками та судочками.

В Україні опівночі 8 січня набули чинності обмеження всеукраїнського локдауну, які діятимуть і на території Луганської області. Багато магазинів вже виконали всі вказівки влади щодо посилення карантинних обмежень, що викликало сміх і подив серед українців, повідомляє Час Пік.

Борьба с "ковидными" носками

У соцмережах українці активно обговорюють нововведення в супермаркетах країни, де під заборону потрапили непродовольчі товари. У період локдауну в магазинах можна купити тільки певну категорію товарів.

Діють нові обмеження і в супермаркетах Сєвєродонецька та Лисичанська. Відділи із забороненими товарами перемотані спеціальними стрічками.

Северодонецк, карантин Северодонецк, карантин

Ряд нововведень вже ввів у ступор багатьох жителів регіону. Багатьох обурює той факт, що в список "дозволених" не потрапили шкарпетки, лампочки, батарейки, дитячі іграшки, посуд та інше. Під час локдауну купити ці речі в супермаркетах не можна.

Обурені люди не розуміють, чим небезпечні, наприклад шкарпетки та лампочки, які лежать в метрі від "безпечних продуктів". 

Одні користувачі мережі залишають гнівні коментарі, інші відверто сміються над рішенням влади. Треті відзначили, що заборони розрізняються в різних супермаркетах, і якщо побігати по магазинах, то можна купити потрібний товар.

Є й ті, хто взагалі не бачить проблеми в заборонах, написавши, що товари без проблем можна купити в режимі онлайн.

карантин карантин карантин карантин карантин карантин карантин 

Думок багато і вони різні, але більшість сходиться в одному - обмеження не продумані та діють вибірково. 

Чому маленькі магазини з обмеженим числом покупців закриті, а величезні супермаркети з великими чергами працюють? Чому робота спортзалів, де можна жорстко регулювати потік відвідувачів, заборонена, а гірськолижні курорти, де відпочиває президент, а натовпи людей без масок стоять в чергах на підйомник і живуть в готелях - працюють? Такі та ще безліч подібних питань задають люди у соцмережах.

Кому це вигідно і чи допоможуть такі "виборчі" заходи. Поки відповіді влади на ці питання не надто задовольняють українців...

Читайте також: Мороз, дощі, ожеледь та туман: прогноз погоди на найближчі дні для Луганщини

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик