12.01.2021, 18:55

У штабі ООС розповіли про численні провокації з боку окупантів

Ольга Романец | Все новости автора
ООС

Протягом поточної доби, 12 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передає Час Пік.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік населеного пункту Водяне, що біля Донецька, окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї, а поблизу Пісків, окрім цього ж озброєння застосували і автоматичні та станкові протитанкові гранатомети.

У районі населених пунктів Авдіївка, Красногорівка та Водяне, що на Приазов'ї, противник задіяв проти українських захисників гранатомети різних систем, а біля Авдіївки - зробив ще й кілька пострілів зі стрілецької зброї. Недалеко від Верхньоторецька незаконні збройні формування вели вогонь у бік українських позицій з великокаліберного кулемета.

На численні обстріли противника українські воїни кілька разів відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ.

На ділянках відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" спостерігалася тиша.

Нагадаємо, днем раніше, 11 січня, в районі ООС було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню, в результаті чого загинув боєць ЗСУ.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик