13.01.2021, 14:26

Навіщо Лисичанську багато чиновників?: У ВЦА пояснили розширення штату

вга

У ВЦА Лисичанська прийняли рішення розширити штат відділу освіти на додаткові чотири одиниці. Керівництво міста пояснило, для чого це потрібно.

З 12 січня 2021 року в штатний розпис відділу освіти ВЦА Лисичанська внесено зміни, передає Час Пік з посиланням на повідомлення ВЦА в Facebook.

Так, у відділі освіти з'явиться один новий старший інспектор, два бухгалтери таодин юрисконсульт. У ВЦА вважають, що обійтися без цього ніяк не можна.

"Вищезазначені посади необхідні для організації життєзабезпечення та обслуговування освітніх закладів, чисельність яких збільшиться на 11 одиниць у зв'язку з організацією ОТГ та передачею закладів дошкільної освіти ВАТ "Лисичанськвугілля" у комунальну власність. Таким чином, кількість установ становитиме 50", - йдеться в повідомленні.

Крім того, збільшення штатних одиниць, за інформацією ВЦА, пов'язане з вимогами Закону України "Про публічні закупівлі", де потрібна наявність уповноважених осіб, які здійснюватимуть закупівлі.

На сьогодні у відділі освіти створено тендерний комітет, члени якого звільнені від виконання основних посадових обов'язків (головні фахівці відділу). Однак з 01.01.2022 ця норма буде змінена і виникає необхідність заміни комітету саме на уповноважену особу з досвідом роботи.

У ВЦА зазначили, що введення додаткових штатних одиниць дозволить безперебійно і в повному обсязі виконувати завдання, покладені на відділ освіти та централізовану бухгалтерію.

Читайте також: У ВЦА Лисичанська знову розширили штат: які зарплати отримуватимуть нові співробітники

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик