15.01.2021, 13:45

У Лисичанську зріє бунт, люди вимагають зустрічі з главою ВЦА

В Лисичанске зреет бунт

У Лисичанську тривають акції проти тарифного геноциду. Жителі міста зібралися біля мерії, щоб дізнатися реакцію влади на звернення щодо високих тарифів. Однак, зустріч з керівником ВЦА так і не відбулася.

Жителі Лисичанська 15 січня так і не дочекалися довгоочікуваної зустрічі з представниками місцевої влади. Не захотів їх вислухати і керівник ВЦА, повідомляє Час Пік.

Нагадаємо, у Лисичанську 10 січня під стінами військово-цивільної адміністрації була проведена акція, за підсумками якої була складена петиція до міської та обласної влади. Люди підписалися під зверненням до керівника ВЦА м. Лисичанськ Олександра Заїки та голови Луганської ОДА Сергія Гайдая.

У Лисичанську, як і по всій Україні, люди вимагають негайного перегляду тарифної політики у бік зменшення ціни на газ, воду, тепло та електроенергію для населення.

Пізніше активісти Лисичанська попросили керівників міста про зустріч з громадою, направивши 13 січня до ВЦА відповідний лист.

У відповідному листі керівництво ВЦА м. Лисичанськ повідомило, що встановлення ціни на газ та комунальних тарифів належить до повноважень НКРЕКП.

Як зазначив Лисичанський активіст Анатолій Рижков, у листі сказано, що порядок формування тарифів для міст України визначається у Києві. Виходить, що місцева влада не хоче взяти на себе відповідальність і допомогти жителям Лисичанська у вирішенні цього наболілого питання.

До кінця акції до людей ніхто з представників ВЦА нак і не вийшов. Але лисичани не мають наміру здаватися і знову "запросили" керівників міста зустрітися та "поговорити".

Варто відзначити, що в місті вже "зріє бунт", люди обурені небажанням влади вести відкритий діалог з людьми.

Лисичани в коментарях обговорюють дії влади і вже задаються питанням - чому глава ВЦА боїться вийти до людей і що він робить на користь міста та лисичан.

Луганская, Лисичанск Луганская, Лисичанск Луганская, Лисичанск Луганская, Лисичанск Луганская, Лисичанск

Детальніше дивіться у відео, яке розмістив на своїй сторінці у Facebook Анатолій Рижков.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик