15.01.2021, 15:40

Названо 10 речей, які не можна зберігати вдома ні в якому разі (фото)

вещи

Кожен будинок наділений особливою енергетикою, як і речі в ньому. Однак є ряд речей, які при будь-якому розкладі найкраще не зберігати вдома.

Що не варто приносити додому, а тим більше - зберігати, розповість Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Старе взуття

Порвалися кімнатні капці або улюблені туфлі, які є надія відремонтувати? Не варто відкладати ці речі в "довгий ящик". Рвана взуття притягує негативну енергію. Оптимальний варіант - своєчасно позбавлятися від нього.

обувь

Рваний одяг

Якщо порвалися старі джинси, не варто зберігати їх до кращих часів. Старий одяг, яка прийшов у непридатність і не використовується, повинен покинути межі будинку негайно.

я

Битий посуд

Те ж стосується і посуду. Розбився старий сервіз, який шкода викинути? Не потрібно шкодувати. Битий посуд (чашки, тарілки) може принести розлад в сім'ю.

яя

Як щодо рослин?

Квіти - відмінна прикраса будь-якого будинку. Тим більше, що зелені "друзі" здатні позитивно впливати на мікроклімат. Однак потрібно бути розбірливим. Вважається, що не можна в будинок приносити і зберігати в'юнкі рослини - вони притягують хвороби.

аа

Чи можна зберігати очерет вдома?

Очерет, особливо сухий, також не можна зберігати вдома. Ця рослина притягує нещастя. Подібною властивістю володіють ковила та безсмертник.

а

Братки - вулична рослина

Якщо в будинку виявилася така прекрасна квітка - негайно потрібно виставити за поріг. Традиційно, ця квітка висаджується біля цвинтарів. Чи потрібно вам таке сусідство?

м

Гілки хвої

Ялинки та сосни доречні в будинку тільки на новорічні свята. А ось зберігати букети з хвойних гілок круглий рік не рекомендується.

ммм

Фото померлих людей

Фото рідних та близьких, які померли, звичайно, можуть зберігатися в фотоальбомі, проте не варто вішати їх на стіни. Не варто задивлятися на них занадто часто.

в

"Спадок" колишніх мешканців

При переїзді на нову квартиру, нові господарі часто залишають речі колишніх мешканців собі. Не варто цього робити. Адже не відомо, з якими почуттями ті їхали. Бути може, ці речі - осередок негативу.

ссс

Знову про рослини

Кімнатні пальми - популярні рослини. Однак не потрібно поспішати ними обзаводитися. Вважається, що пальми приносять в будинок розбрат та нещастя.

с

Читайте також: Дихати стане легше: названі п'ять кімнатних рослин, які обов'язково повинні бути в будинку (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: