15.01.2021, 22:39

"До нас їдуть на заробітки": звідки в Лисичанську візьметься новий директор тепломережі

теплосеть лисичанска

У Лисичанську незабаром відбудеться чергова "кадрова перестановка". Теперішній директор "Лисичанськтепломережі" покине своє насиджене місце. А хто ж його замінить?

За інформацією місцевого активіста Анатолія Рижкова, новий директор тепломережі буде призначений із Запоріжжя, передає Час Пік. 

"Друзі, вгадайте з якого міста до нас приїде "новий" директор КП "Лисичанськтепломережа". Не буду інтригувати, із Запоріжжя", - написав Рижков у Facebook.

А пізніше додав, що "до нас їдуть на заробітки".

Жителі міста на цю новину відреагували скептично. Мало хто вірить в те, що ситуація зміниться в кращу сторону, а тим більше - з людиною, яка поняття не має про те, як живе місто.

"Я не знаю, з якого міста приїде. Але завжди дивуюся, а у нас що немає людей, які могли б працювати. Весь час до нас, в Луганську область, когось надсилають. У нас свої є. Досить чужих тут, які не бум-бум",

Лисичанську, напевно, у всіх є робота, що всі їдуть на заробітки. Яка маячня", - прокоментували інформацію жителі міста, побоюючись чергових крадіжок та недобросовісної роботи.

директор

Як повідомлялося раніше, колишній директор тепломережі Андрій Панаїт залишає свою посаду. Чи сумують з цього приводу жителі міста - читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: "Повалив на підлогу і став бити та душити": у Лисичанську орудує небезпечний грабіжник-соцмережі

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик