15.01.2021, 23:45

Відбуваються дивні речі: як зрозуміти, що в будинку завелася "нечиста сила"

нечисть

У будинку відбуватися щось дивне? Виникло відчуття того, що поруч хтось постійно присутній? Незрозумілі перепади настрою?

Екстрасенси радять задуматися над тим, чи не завелася в будинку "нечиста сила", передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Екстрасенси вважають, що є кілька способів визначити, чи не мешкають в будинку потойбічні сутності.

1. Дивні шуми

Незважаючи на те, що духи безтілесні, вважається, що незрозумілі шуми є знаком їх присутності. Можливо, вони намагаються подати сигнал, а можливо просто пора змастити дверні петлі.

2. Часто сняться кошмари

Кошмари не можуть сниться безпричинно. Якщо ви в'їхали в новий будинок або квартиру і це явище відбувається систематично, значить з житлом не все в порядку. Адже не відомо, які люди там жили раніше.

3. Різкі зміни настроїв

Зі здоров'ям все в порядку, але замучили емоційні "гойдалки"? Не виключено, що в будинку мешкають невидимі сутності, які намагаються на вас вплинути.

4. Тварини просто божеволіють

Можливо, потойбічні сутності діють не на вас безпосередньо, а на ваших вихованців. Якщо тварина поводиться дивно, а ветеринар не знаходить для цього ніяких приводів, час освятити будинок. Як правило, тварини бояться певних місць або починають біснуватися в певний час доби, як за розкладом.

5. Поява незнайомих запахів

Вважається, що дивні запахи, які не може виділяти жоден предмет, перебуваючи в будинку, можуть походити від потойбічних сутностей.

6. Перепад температур

Якщо без особливих на те причин регулярно кидає то в жар, то в холод, можливо, вас здолали та катують примари. Але для початку слід сходити до лікаря і перевірити свій стан здоров'я.

Читайте також: Названі імена, які не можна давати дитині ні в якому разі

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: