16.01.2021, 13:46

У Лисичанську планують підвищити вартість проїзду: названо ціни на проїзд міськими маршрутами

В Лисичанске планируют повысить стоимость проезда

У Лисичанську планують підвищити тарифи на послуги з перевезення пасажирів. Жителів міста просять ознайомитися з проєктом розпорядження, в якому вказані ціни на проїзд на різних маршрутах та надати свої зауваження до Управління ЖКГ ВЦА м. Лисичанськ.

Управління житлово-комунального господарства ВЦА м. Лисичанськ оприлюднила інформацію щодо запланованого підвищення тарифів перевезення пасажирів на міських маршрутах. Інформація розміщена на офіційному сайті ВЦА м. Лисичанськ, повідомляє Час Пік.

"У зв’язку зі зверненням ПП "Люксавто-СДК" до військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Луганської області щодо підвищення тарифів управлінням житлово-комунального господарства розроблено проєкт розпорядження керівника ВЦА м. Лисичанська "Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів"...

Шановні мешканці міста Лисичанська! Просимо ознайомитись з пропонованим проєктом та надати управлінню житлово-комунального господарства свої зауваження або пропозиції в термін до 25 січня 2021 року на електронну адресу: [email protected]", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підвищення пов'язане зі змінами складових тарифу, а саме: підвищенням мінімальної заробітної плати, збільшенням вартості на енергоносії, матеріальні витрати тощо.

Варто нагадати, що місцеві перевізники давно вимагають підвищити вартість проїзду. Вони заявили, що працюють у збиток і якщо найближчим часом ситуація не вирішиться, громадський транспорт у місті може просто зупинитися.

Нагадаємо, в Україні подорожчав проїзд у громадському транспорті. Державна служба статистики розповіла, в яких регіонах за проїзд доводиться платити більше.

Планується підвищення тарифів перевезення пасажирів у Лисичанську за наступними маршрутами:

Лисичанск Лисичанск

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик