16.01.2021, 23:06

ВЦА - це назовсім?: ЦВК постановила, що провести вибори на Луганщині 28 березня неможливо

выборы

Місцеві вибори в окремих громадах на підконтрольній території Луганської та Донецької областей у березні 2021 року проведені не будуть.

Про це ]]>повідомив Центрвиборчком]]>, передає Час Пік.

У ЦВК розглянули висновки від військово-цивільних адміністрацій в Донецькій та Луганській областях, а також від управлінь СБУ і командування операції Об'єднаних сил.

За підсумком, було прийнято рішення, що проведення виборів у 10 сільських, селищних, міських територіальних громадах Бахмутського, Волноваського, Маріупольського та Покровського районів Донецької області та 8 - Сєвєродонецького та Щастянського районів Луганської області неможливе.

Як пояснили в ЦВК, на зазначених територіях відсутня можливість забезпечення безпеки виборців через триваючі обстріли з боку бойовиків. Крім того, в регіонах висока ймовірність терористичної загрози.

"Комісія наголошує, що питання проведення місцевих виборів на вказаних територіях перебуває на її контролі та в разі отримання позитивних висновків компетентних органів, зокрема, щодо безпекової ситуації невідкладно буде вживати всіх необхідних заходів у межах компетенції для призначення та подальшої організації підготовки і проведення відповідних виборів", - відзначили в ЦВК. 

Читайте також: "До нас їдуть на заробітки": звідки в Лисичанську візьметься новий директор тепломережі

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: