19.01.2021, 09:28

"Будьте пильні": сєверодончани виявили в під'їзді будинку небезпечну знахідку

Ольга Романец | Все новости автора
шприц

Люди, що вживають наркотики, стають бідою не тільки для своїх рідних, але і для оточуючих. Наркомани після себе на лавочках і вулицях, в поштових скриньках і на сходових майданчиках залишають "подарунки" - використані шприци.

З даною проблемою стикаються і жителі Сєвєродонецька, які знаходять шприци в своїх під'їздах.

Про це вони розповідають в регіональних пабліках в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

Неприємна знахідка очікувала одну з мешканок багатоповерхового будинку в щитку інтернет-провайдера.

"Сьогодні в під'їзді побачила моторошну картину - на сходовій клітці валялося штук шість використаних шприців. Це все вивалилося з щитка інтернет-провайдера, коли його відкрили, щоб провести ремонтні роботи. Найжахливіше, що це могли знайти діти. Не дай Бог, взяти в руки і вколотися. Ніколи не думала, що в нашому зразковому під'їзді, де всі один одного знають, де і чужих-то людей дуже рідко зустрінеш, ось таке відбувається. Батьки, будьте пильні!", - пише автор поста.

Жителі міста відзначають, що особливо небезпечною дана знахідка може виявитися для дитини. Адже при контакті зі шприцом є ризик заразитися різними захворюваннями.

"Одного разу влітку моя дитина впала в траву і накололася на стару використану голку від шприца.... Ну ви розумієте який стрес всі ми пережили. Ті, хто використовує все це добровільно, це їх вибір, але навіщо всю цю погань розкидати по місту", - пишуть стурбовані сєверодончани.

Тим часом у Сєвєродонецьку "закладники" все частіше ховають наркотики в під'їздах багатоповерхових будинків. Місцеві жителі відзначають, що сумнівні згортки знаходять навіть у дверних отворах.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик