21.01.2021, 11:58

"Не за горами": Прийнято рішення щодо капітального ремонту Пролетарського мосту між Сєвєродонецьком та Лисичанськом

"Не за горами": Принято решение о капитальном ремонте Пролетарского моста между Северодонецком и Лисичанском

На весну 2021 року заплановано капітальний ремонт мосту між містами Сєвєродонецьк та Лисичанськ, який в народі називають Пролетарським. "Дорогу смерті" планують привести в порядок до кінця року.

Через аварійність Пролетарського мосту ділянку дороги, що з'єднує Лисичанськ та Сєвєродонецьк, місцеві жителі прозвали "дорогою смерті". На стан мосту через річку Сіверський Донець люди звертали увагу влади ще перед настанням зими в 2020 році, повідомляє Час Пік.

Про майбутній капітальний ремонт Пролетарського мосту днями повідомив у своєму традиційному відеозверненні у Facebook голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай.

"Навесні 2021 року розпочнеться ремонт Пролетарського мосту. Проєкт - є, експертиза - є, є компанія, яка виграла тендер", - сказав голова Луганської ОДА.

Планується, що всі роботи буде завершеноі до 15 грудня 2021 року.

Замовником капітального ремонту мосту виступило Управління розвитку та утримання мережі автомобільних доріг області ЛОДА. Вартість робіт складе 84,25 млн грн. Роботи з капітального ремонту здійснюватиме Одеське підприємство - ТОВ "РОСТДОРСТРОЙ".

Як зазначив Сергій Гайдай, саме він прийняв рішення про перенесення початку робіт з капітального ремонту мосту на весну 2021 року. За його словами, обмеження руху по мосту взимку стало б великою проблемою для водіїв.

Сергій Гайдай також повідомив, що в Луганській області розробляється проєкт запуску кільцевого тролейбусного маршруту "Лисичанськ - Сєвєродонецьк - Рубіжне - Лисичанськ".

Читайте новини регіону:

Лисичанськ та Сєвєродонецьк беруть участь у всеукраїнському конкурсі найпривабливіших міст

Гайдай став найбільш високооплачуваним головою ОДА в Україні

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик