21.01.2021, 15:32

Погода в Україні кардинально зміниться всього за одну ніч

погода

В Україну прийшла відлига. Тільки в східних регіонах морози затримуються. Проте вже 22 січня ситуація кардинально зміниться.

У п'ятницю, 22 січня, практично на всій території України пануватиме "плюсова" температура, передає Час Пік з посиланням на прогноз погоди відомого українського синоптика Наталки Діденко.

Протягом дня в Україні очікується +1-5 градусів, на Заході та Півдні запахне справжньою весною - до +5-8 градусів, у Криму - до +10 градусів.

Опадів істотних завтра в більшості областей не передбачається, тільки на Закарпатті та в Карпатах пройдуть дощі та мокрий сніг.

Однак протистояння циклонів (потужного Goran та Irek) і антициклону Dragica, теплої і морозної повітряних мас, виллється в поривчастий сильний вітер південно-західного напрямку. Тому про легкий одяг ще можна не згадувати.

У Києві 22 січня очікується тепла погода. Найближчої ночі трохи підморозить, проте вже завтра вдень температура повітря підвищиться до + 3 градусів. Серйозних опадів не очікується, але вітер буде поривчастим, до сильного.

Читайте також: Вибір українців: названо 5 авто б/в, які підкорили серця водіїв (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: