22.01.2021, 08:21

Доба на Донбасі: 7 порушень режиму припинення вогню, внаслідок обстрілів загинув український боєць

Донбасс, ООС

На Донбасі в результаті ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець України. За минулу добу, 21 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів.

На обстріли збройних формувань РФ українські воїни відкривали вогонь у відповідь, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всі порушення режиму припинення вогню було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Противник відкривав вогонь:

- в районі населеного пункту Красногорівка - з автоматичного та станкового гранатометів, а також зі стрілецької зброї;

- поблизу населеного пункту Пищевик - зі станкового протитанкового гранатомета та 82-мм мінометів;

- поблизу населеного пункту Широкине - з гранатометів різних систем, 120-мм мінометів та великокаліберних кулеметів;

- в районі населеного пункту Гнутове - з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета. У цьому ж районі була зафіксована робота ворожого снайпера.

У районі населених пунктів Мар'їнка та Красногорівка українські захисники виявили проліт ворожих безпілотників типу "квадрокоптер" з перетином лінії розмежування. Обидва БпЛА були подавлені українськими засобами РЕБ.

З початку поточної доби, 22 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. 

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик