23.01.2021, 14:40

У Львівській області на переїзді зіткнулися потяг та маршрутка: є жертви

Во Львовской области на переезде столкнулись поезд и маршрутка

У Львівській області на залізничному переїзді сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали люди. В результаті зіткнення рейсового автобуса та поїзда загинув чоловік, ще одна пасажирка маршрутки госпіталізована.

ДТП сталася 23 січня близько 9:00 на залізничному переїзді 8 км перегону "Ставчани - Любінь Великий" у селі Полянка Пустомитівського району на Львівщині, повідомляє Час Пік.

Водій автобуса, що курсує за маршрутом "Львів-Пустомити", проігнорував світлову та звукову сигналізації, які попереджають про наближення поїзда, тв виїхав на переїзд. Машиніст поїзда побачив порушника і застосував екстрене гальмування. Однак зіткнення уникнути не вдалося.

В результаті постраждали два пасажири автобуса, їх доставили у лікарню.

"Внаслідок ДТП двоє пасажирів маршрутного автобуса – 36-річна мешканка села Полянка та 48-річний львів’янин - отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані у медичні заклади. На жаль, незважаючи на зусилля медиків, чоловік від отриманих травм помер у лікарні", - повідомили у поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

У прес-службі "Львівської залізниці" зазначили, що було затримано рух двох приміських поїздів, затримки в русі пасажирських поїздів немає.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик