24.01.2021, 07:26

Мудрі поради Ванги, які допоможуть змінити життя на краще

Ольга Романец | Все новости автора
советы Ванги

Всім відомо, що Ванга була дуже мудрою жінкою. Знаменита цілителька свого часу врятувала чимало людей від горя, хвороб і бідності.

Її поради, якщо до них прислухатися, можуть докорінно змінити життя людини, передає Час Пік.

Знаменита Ванга знала кілька важливих секретів щастя і благополуччя, якими завжди готова була поділитися.

Обов'язкове залишати тапки біля ліжка під час сну. Вони не повинні бути розкидані по кімнаті. Вранці взуватися потрібно саме з правої ноги - це допоможе зберегти душевний спокій і щастя в будинку.

Для гарної розумової працездатності і фізичної витривалості Ванга радила ходити босоніж по дому або землі, адже саме земля заряджає людину енергією.

Порядок на кухні. Не можна залишати на столі крихти, столові прилади або залишки їжі. Ванга вважала, що безлад на кухні призводить до бід і фінансових проблем.

Для того, щоб захистити будинок від зла - необхідно повісити над вхідними дверима гілки бузини. Як відомо, знамениті політики слідували раді Ванги, і у них дійсно справи йшли в гору.

Гроші необхідно зберігати тільки в гаманці. Купюри і монети не можна м'яти, розкидати, а також спалювати. Люди, які дбайливо ставляться до своїх коштів, як правило, завжди забезпечені.

Генеральне прибирання або перестановку в будинку потрібно робити тільки в молодик. Місяць в цій фазі принесе удачу і умиротворення, а також прожене зло і горе.

Ні в якому разі не можна зберігати в будинку розбиті речі. Скупість і жадібність до розбитих предметів призводить до ще більшого краху - страждає здоров'я, сім'я, робота.

У будинку необхідно тримати кілька срібних монет: старовинних, іноземних або просто незвичайних. Зберігати їх необхідно подалі від чужих очей.

Читайте також: Землю накриє магнітна буря: важлива інформація для метеочутливих людей

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: