24.01.2021, 11:57

"Гниль і цвіль": сєверодончани скаржаться на зіпсовані продукти на прилавках супермаркету

Ольга Романец | Все новости автора
испорченные продукты

Сєверодончани скаржаться, що останнім часом на прилавках великих торгових мереж все частіше зустрічаються зіпсовані продукти, які намагаються продати разом з хорошими, незважаючи на зауваження покупців.

Про це вони розповідають в регіональних пабліках в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

"Ось така "краса" продається в "Сільпо" (Астрон) Сєвєродонецьк!", - пише місцева мешканка.

На фото, яке опублікувала автор поста, видно зіпсовані фрукти, покриті гниллю і цвіллю. При цьому ціна на даний фрукт дивує.

"Та таке продається майже у всіх магазинах! І головне, що ціна як за нормальний фрукт! Та й взагалі, навіщо гниллю або некондицію продавати?!", - пишуть сєверодончани.

Вони відзначають, що вже не один раз зверталися до адміністратора магазину, проте дане питання не вирішується.

"Там такого "добра" повно, лише з приміткою другий сорт. Вже набридло викликати адміністратора і вмовляти прибрати гниль і цвіль з прилавків!", - пишуть користувачі соцмережі.

На жаль, в супермаркетах досить часто продають зіпсовану продукцію. Тому необхідно серйозно підходити до покупки, адже зіпсовані продукти часом можуть привести до харчових отруєнь.

Нагадаємо, в одному з супермаркетів Лисичанська покупцеві попався товар, який навряд чи придатний до вживання. У крупі місцеві жителі виявили шматочки скла.

испорченные фрукты

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик