25.01.2021, 20:11

"Як вуж на пательні": Гайдаю влаштували "порку" на засіданні ТСК по пожежам на Луганщині

Марина Началова | Все новости автора
гайдай

Сьогодні, 25 січня відбулося засідання тимчасової слідчої комісії з розслідування причин масштабних пожеж в Луганській області в 2020 році.

Цього разу на засіданні ТСК був присутній голова ЛОДА Сергій Гайдай, передає Час Пік.

Гайдаю задавали питання, що стосуються ліквідації наслідків пожеж в області та проведених протипожежних заходів. За підсумками розмови з'ясувалося, що Гайдай не володіє майже ніякою інформацією, тому практично на кожне питання обіцяв "надати відповідь у письмовому вигляді". Тобто замість керівника ОДА, який нічого не знає, повинні відповідати начальники департаментів.

У коментарях до прямої трансляції засідання в Фейсбуці глядачі помітили, що голова ЛОДА крутиться, "як вуж на пательні", а відповідати на питання комісії йому допомагає Гугл. На думку користувачів, те, що відбувається, виглядало як публічна порка.

Відповідаючи на питання, які заходи проводилися на Луганщині в сфері цивільної оборони та забезпечення пожежної безпеки, Гайдай сказав, що кошти для протидії пожежам виділялися, але в області не вистачає грошей, оскільки у Луганщини майже найменший бюджет в Україні.

При цьому варто нагадати, що у Гайдая найвища зарплата серед усіх глав ОДА.

Як повідомлялося, на попереднє засідання ТСК, яке проводилося перед Новим роком, Гайдай не з'явився. Тоді депутати - члени ТСК заявляли, що Гайдай перешкоджає роботі комісії.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик