26.01.2021, 15:11

"Найбільше дістанеться центру України": синоптик повідомила про циклон, що принесе сильні опади

Марина Началова | Все новости автора
погода

На зміну одному циклону прийде інший: сильні опади найближчими днями на залишать територію України.

Прогноз погоди оприлюднила у Фейсбуці синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

За її словами, завтра в Україну із снігопадами та дощами прийде циклон, що зараз розташовується в районі Егейського моря, поблизу Греції, Болгарії.

"Опади сильні будуть, проте не скрізь. Найбільше дістанеться центральній частині України, на південному заході буде складна погода. Потягнеться крило циклону через Полтавщину до Сумщини", - пише Діденко.

За її словами, ввечері 27 січня та вночі 28 січня циклон підпорядкує собі ще й практично всі північні області.

В західних областях та на південному сході прогнозуються місцями невеликі опади чи просто хмарність, а на решті території України - складна вітряна погода із снігопадами чи дощами, залежно від температури повітря.

Температура повітря в середу буде різноманітною. Як повідомила Діденко, на Заході вдень очікується -1-3 градуси, на Сході +3+7 градусів. На Півдні: на Одещині та Миколаївщині близько нуля, на Херсонщині, Запоріжжі +4+9 градусів, в Криму до +10 градусів. На Півночі від 1 морозу до 1 тепла. У Центрі близько нуля, проте в Дніпрі з районами ще до +4+6 градусів.

У Києві 27 січня буде хмарно, прохолодно, вдень близько нуля. Циклон скоріш за все зачепить столицю снігом або пізно ввечері завтра, або вже вночі та вранці 28 січня. Вдень у четвер також очікуються опади.

Сьогоднішній сильний вітер, за словами синоптика, завтра в Києві вгомониться, але 28 січня знову посилиться.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: