27.01.2021, 07:30

"Не забудьте зробити дводенний запас води!": У Лисичанську, Новодружеську та Привіллі перекриють водопостачання

Лисичанск, водоснабжение

У ЛКСП "Лисичанськводоканал" попередили про планове припинення водопостачання та попросили людей зробити дводенний запас води. Інформація стосується жителів Лисичанська, Новодружеська та Привілля.

Відповідна інформація розміщена на сайті комунального підприємства, повідомляє Час Пік.

Варто відзначити, що ремонтні роботи були заплановані ще на 21 січня, проте були перенесені у зв'язку зі складними погодними умовами на території Луганської області.

У ЛКСП "Лисичанськводоканал" попередили про заплановані роботи та попросили жителів Лисичанська, Новодружеська та Привілля зробити дводенний запас води.

"В зв,язку з проведенням ремонтних робіт на ПЛ-110 кВ та ПЛ-35 кВ ТОВ "ЛЕО" (лист ТОВ "ЛЕО" №01-24/2/166  від 20.01.2021)  28.01.2021 р. з 8.00 до 16.00 буде знеструмлена насосна станція другого підйому ЛКСП "Лисичанськводоканал" "Білогорівська", тому буде припинення водопостачання центральної та північної (райнон заводу "Пролетарій") частин міста Лисичанськ та міст Новодружеськ, Привілля.

Мешканців цих міст просимо зробити дводенний запас води", - йдеться у повідомленні.

На скільки затягнуться заплановані роботи та чи не торкнеться відключення інші райони Лисичанська, поки не відомо. Про всяк випадок, інформацію про відключення води варто взяти до відома всім жителям Лисичанська.

В Лисичанске, Новодружеске и Приволье перекроют водоснабжение

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик