27.01.2021, 14:27

Луганська область отримає 552 "пакунки малюка", - ЛОДА

Ольга Романец | Все новости автора
пакет малыша

"Пакунки малюка" розподілені та їх доставляють до закладів охорони здоров'я та структурних підрозділів з питань соціального захисту населення Луганської області.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, передає Час Пік.

Так, згідно з розподілом, Луганщина отримає 552 одиниці натуральної допомоги "пакет малюка".

Як повідомляють в ЛОДА, минулого року пологовими будинками Луганщини видано 1590 одиниць допомоги "пакет малюка", грошову компенсацію одноразової натуральної допомоги "пакет малюка" призначили 1140 особам.

З 1 вересня 2020 року було змінено механізм забезпечення "пакетами малюка" - батькам надавалася грошова компенсація замість одноразової натуральної допомоги.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 1180 "Деякі питання надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "пакет малюка" від 25 листопада 2020 року, було повернуто наданню при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "пакет малюка".

"Важливо, що в разі неотримання "пакету малюка" з незалежних від батьків обставин вони отримають грошову компенсацію вартості одноразової натуральної допомоги "пакет малюка". З 1 липня 2021 року батьки матимуть право вибору між одноразової натуральної допомоги "пакет малюка" та грошовою компенсацією вартості одноразової натуральної допомоги "пакет малюка", - повідомили в ЛОДА.

Читайте також: У ПФУ розповіли, кому і на скільки в 2021 році підвищать пенсії

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: