28.01.2021, 13:58

МЗС ініціює заборону на в'їзд до України ведучому російського каналу "НТВ" Кеосаяну

Тигран Кеосаян

Міністерство закордонних справ ініціює заборону на в'їзд до України телеведучому російського каналу "НТВ" Тиграну Кеосаяну, чоловіку пропагандистки Маргарити Симоньян - головного редактора Russia Today.

Україна має намір заборонити в'їзд до країни російському телеведучому Тиграну Кеосаяну. Про це повідомляє прес-секретар МЗС Олег Ніколенко у соцмережі Twitter, передає Час Пік.

"Російські пропагандисти прибули у Донецьк. Напевно, скрепи «русского мира» на окупованих українських територіях не такі вже й непохитні. У зв’язку із діяльністю проти нацбезпеки ініціюємо процедури для заборони Кеосаяну на в’їзд до України. Симоньян і Бабаян давно нев’їздні", - написав Ніколенко.

Тигран Кеосаян веде псевдосатиричну передачу "Міжнародна пилорама" на російському телеканалі "НТВ". Нагадаємо, Маргариті Симоньян українська влада заборонила в'їзд до країни ще у 2014 році.

Тигран Кеосаян

Напередодні журналіст, член української делегації у ТКГ Денис Казанський повідомив, що російські пропагандисти Маргарита Симоньян, Тигран Кеосаян та головний редактор радіостанції "Говорить Москва" Роман Бабаян проведуть у тимчасово окупованому Донецьку форум "Російський Донбас".

Тигран Кеосаян и Маргарита Симоньян

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик