05.02.2021, 12:06

"Чекайте відповіді!": Лисичани хочуть, щоб у місті відкрили колл-центр для інформування про ситуації у сфері ЖКГ

Лисичанск

Для жителів Лисичанська сюрпризи - явище звичне. І дуже часто ці сюрпризи аж ніяк не приємні. Мова не про погоду... Дуже часто лисичани потрапляють в складні обставини, коли вони залишаються один на один зі своєю бідою в аварійній ситуації.

Для жителів Лисичанська проблеми з опаленням та електропостачанням, водопостачанням та каналізацією - явище не нове. Взимку до цих "заморочок" додаються слизькі дороги та тротуари, а влітку - ями та вибоїни на дорогах, повідомляє Час Пік.

На жаль, опинившись у ситуації, коли необхідно негайне усунення аварії, люди просто не можуть додзвонитися до комунальних служб. В результаті, люди несуть відчутні збитки, а комунальники отримують черговий "головний біль" у вигляді скарг, претензій та судових позовів.

Також бувають ситуації, коли люди просто хочуть отримати цікаву для них інформацію. Наприклад, чому немає опалення, світла, газу або води.

Бажаючи отримати відповіді на свої питання, люди набирають відомий їм номер, де на їхню думку їм можуть допомогти. І навіть якщо їх спроба увінчається успіхом, не факт, що вони будуть задоволені відповіддю. Буває і так, що можна нарватися на грубість...

Саме тому в місті необхідно створити спеціалізований колл-центр, де лисичани зможуть оперативно отримувати цікаву для них інформацію щодо ремонтів та аварій, що сталися у місті.

Таку думку висловив лисичанський активіст Анатолій Рижков, який чимало сил, знань та бажання докладає для розвитку рідного міста.

Як приклад він наводить діючий кол-центр у Чернігові, де на зв'язку з людьми постійно знаходяться кілька операторів, готових в будь-який момент прийняти від людей повідомлення, заявку або надати інформацію.

Лисичанск

Анатолій Рижков пропонує лисичанам висловити свою думку та обговорити це питання. Однак ясно вже зараз, судячи з невеселих новин з Лисичанська, що відкриття такого колл-центру в місті просто необхідно.

Обговорення тільки почалося, але вже видно, що лисичани повністю згодні з цією ідеєю.

Лисичанск Лисичанск Лисичанск Лисичанск 

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик