05.02.2021, 12:32

У Запорізькій області 5 лютого оголошено жалобу

В Запорожской области 5 февраля объявлен траур

У Запорізькій області 5 лютого оголошено днем жалоби через загибель 4 людей під час пожежі на території КНП "Обласна інфекційна клінічна лікарня".

Голова Запорізької ОДА Олександр Старух підписав розпорядження gро оголошення 5 лютого Днем жалоби за загиблими 3 лютого в обласній інфекційній лікарні, повідомляє Час Пік.

"Розпорядженням голови обладміністрації Олександра Стара 5 лютого 2021 року в області оголошено днем жалоби в пам'ять про трьох пацієнтів та лікаря, які трагічно загинули під час пожежі в обласній інфекційній лікарні", – сказано на сайті Запорізької ОДА.

На території області будуть приспущені Державні прапори України на будівлях органів влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, скасовані всі розважальні заходи, внесено зміни до програм теле- і радіомовлення.

Запорізька облрада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих, бажає якнайшвидшого одужання постраждалим.

Співчуття сім'ям загиблих у лікарні Запоріжжя висловив голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

"Внаслідок пожежі загинули четверо людей і двоє постраждали. Висловлюю глибокі співчуття сім’ям та близьким загиблих. Сподіваюсь, що всі причини та обставини пожежі будуть встановлені, і правоохоронні органи оперативно їх розслідують.

На жаль, такі страшні події є системною проблемою в нашій державі. Ми маємо докласти зусиль, зробити все від нас залежне, щоб запобігти їм у майбутньому", - сказав Разумков.

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття сім'ям загиблих. Про це повідомили у прес-службі Офісу Президента.

"Найстрашніше, що ця трагедія сталася в лікарні — в місці, де людям дарують здоров'я. Тепер же там загинули троє пацієнтів і молода лікарка. Є постраждалі. Мої щирі співчуття. Держава виправить цю ситуацію, щоб запобігти подібному в майбутньому", - сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, в ніч на 4 лютого виникла пожежа у відділенні інтенсивної терапії обласної інфекційної лікарні міста Запоріжжя. Внаслідок пожежі загинули троє пацієнтів та молода лікарка.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: