06.02.2021, 23:02

Названо 10 провальних авто, яких українці уникають як вогню (фото)

авто

Деякі авто стають для українців справжніми фаворитами, а от інші не приживаються. Чому так відбувається?

Експерти назвали 10 авто, продажі яких в Україні провалилися, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Антирейтинг складений за результатами продажів за 2020 рік.

1. SEAT Ateca

Незважаючи на те, що Seat щосили намагаються бути в тренді, для багатьох українців ціни, які пропонують іспанці, занадто високі: від 810 тисяч гривень. Хоча варто сказати, що кросовер SEAT Ateca (2016 рік) досить прогресивний і оснащений за останнім писком техніки (світлодіодні фари, мультимедійний комплекс з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto, бездротова зарядка для смартфонів тощо).

сеат

2. Ford Fiesta

У минулому Ford Fiesta користувалися в Україні великим попитом. Однак зараз ситуація змінилася. Ціни від 600 тисяч гривень мало кого влаштовують. Тому поставки скоротилися до мінімуму.

форд

3. SEAT Ibiza

SEAT Ibiza - ще один хетчбек, який українці не шанують. Чому - важко зрозуміти. Ціна на авто не надто висока - близько півмільйона гривень.

ибица

4. Ford Mondeo

Попит на Ford Mondeo за останній час похитнувся. Україна - не виняток. Топова версія коштує від 1,2 млн гривень, і віддавати ці гроші за авто ніхто не хоче.

мондео

5. Jac S4

Просування китайського кросовера Jac S4 на українському ринку не можна назвати вдалим. Однак його продажі тільки стартували в 2020 році, тому ситуація може змінитися. Адже перевагою залишається ціна авто - від 460 тисяч гривень.

жак

6. Kia Sorento

Ця марка авто українським автомобілістам відома добре. Однак Sorento, представлений в березні 2020 року, провалився в продажах. Можливо, причиною стала зміна поколінь, через яку стара версія перестала бути цікавою.

киа

7. Opel Insignia

Не дивно, що Opel в аутсайдерах. За даними ЗМІ, цією маркою ніхто скрупульозно не займався, А Insignia вийшла ще до того, як Opel став частиною Peugeot. Після оновлення Insignia змінився, але від провалу це не врятувало.

опель

8. Kia ProCeed

ProCeed - найменш цікава для українців модель Kia. По суті, в ній немає нічого такого, за що авто дійсно хотілося б купити. А ось ціна висока - близько 870 тисяч гривень.

просипд

9. Fiat 500L

Все дуже просто: 500L не витримав конкуренції з 500X. У підсумку самі італійці навіть хотіли відмовитися від "ельки".

фиат

10. Honda Jazz

Останнім часом японці пожвавилися і на український ринок стали потрапляти нові моделі. Але ось Honda Jazz поки залишається провальною. Не виключено, що роль в цьому зіграла висока ціна. Базова версія коштує близько 780 тисяч гривень.

авто

Читайте також: В Україні випустили нову модель авто (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: