09.02.2021, 10:18

У ДТП на Прикарпатті загинули двоє людей, 13 травмовано

Марина Началова | Все новости автора
дтп

У результаті ДТП з вантажівкою та мікроавтобусом в Івано-Франківській області від отриманих травм дві людини загинуло, 13 осіб травмовано.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Івано-Франківської області, передає Час Пік.

08 лютого близько 23:30 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі державного значення Н-10 сполученням "Стрий-Чернівці-Мамалига" в селі Павлівка Ямницької сільської ТГ відбулася ДТП з потерпілими.

Слідчі попередньо встановили, що 20-річний водій автомобіля «Мерседес Бенц Атео», виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі, в результаті чого допустив зіткнення з пасажирським мікроавтобусом «Мерседес Спрінтер». Останнім керував 46-річний мешканець Калуша. 

Від отриманих травм загинули два пасажири мікроавтобуса: 53-річна та 54-річний мешканці Рогатинщини. Також до медзакладу з травмами різного ступеня доставлено ще 13 пасажирів автобуса.

Правоохоронці перевірили водіїв на стан сп’яніння – обидва керманичі тверезі.

Водія спеціалізованої вантажівки затримано в порядку ст.208 КПК України на місці аварії. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Невдовзі слідчі повідомлять про підозру мешканцю Павлівки, а суд обере запобіжний захід.

Нагадаємо, через снігопади в Україні рятувальники другу добу витягають автомобілі із заметів.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: