09.02.2021, 21:28

У Рубіжному на озері Піщаному рятували чоловіка, що провалився під кригу: відео

Марина Началова | Все новости автора
рубежное озеро песчаное

Вранці 9 лютого у Рубіжному на озері Піщаному чоловік провалився під лід та почав тонути. У порятунки брали участь патрульні поліцейські, працівники ДСНС та охорона пляжу.

Як повідомили у прес-службі управління ДСНС у Луганській області, у водяну пастку потрапив чоловік 1959 року народження.

Коли рятувальники прибули на виклик, патрульні поліцейські вже були на місці та проводили рятувальну операцію.

Повідомлення про нещасний випадок на озері Піщане отримали цього ранку патрульні Рубіжного Євгеній Зьома та Віталій Зайцев, повідомила прес-служба Патрульної поліції Луганщини.

На місці поліцейські побачили, що у 20 метрах від берега у воді знаходиться людина. Поряд на кризі знаходився чоловік, який намагався дістати постраждалого з води, але той заслаб й не міг схопити протягнуту йому гілку. 

Один за одним, створюючи живий ланцюг, на кризі опинились двоє охоронців пляжу. За секунду лід не витримав та провалився. Зламаний лід дозволив громадянам, патрульним та рятувальникам швидко витягнути з води постраждалого і місцевих охоронців. 

Не зважаючи на наскрізь мокрий одяг, патрульні допомогли покласти чоловіка на ноші та винесли постраждалого до карети швидкої.

Раніше повідомлялося, що у Лисичанську обвалився дах котельні: фото.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: