11.02.2021, 11:37

"Лічильник злітає, а тепла немає": Жителі Сєвєродонецька спантеличені якістю газу

Северодонецк, газоснабжение

Українці все частіше скаржаться на якість газу. Багато хто підозрює, що в їхні будинки подається неякісний, але дуже дорогий газ. В результаті - величезні цифри на табло газових лічильників і в платіжках, при цьому відсутність належного тепла у квартирах.

Жителі Сєвєродонецька також стурбовані цим питанням. Свої здогади, побоювання та думки вони обговорюють в місцевих групах у соцмережах, повідомляє Час Пік.

Один з жителів Сєвєродонецька розмістив в мережі знімки, на яких видно, що "блакитне паливо" в різний час доби горить різним полум'ям.

Северодонецк Северодонецк

Багато хто з сєвєродончан спантеличені питаннями: Так яким же полум'ям повинен горіти газ? І чи якісний газ подається в їх квартири? Також багато хто скаржиться, що показання лічильника та розмір "комуналки" різко зросли, при цьому в квартирах не відчувається належного тепла.

Северодонецк Северодонецк Северодонецк Северодонецк Северодонецк

До обговорення приєднуються жителі інших населених пунктів Луганщини. З коментарів стає ясно, що подібна картина спостерігається не тільки у Сєвєродонецьку.

Северодонецк Северодонецк Северодонецк Северодонецк

Раніше глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв розповів, яке полум'я повинен давати при спалюванні природний газ, який використовується українцями у побуті. За його словами, саме так можна відрізнити якісний газ від неякісного.

Консультаційний центр "ГазПравда" пропонує спеціальний ролик про те, як перевірити якість газу і яким полум'ям він повинен горіти.

Також жителі області підняли у соцмережах питання про нові тарифи на газ. Багато хто заплутався остаточно - скільки потрібно платити за газ з 1 січня та який тариф діє з 1 лютого. ТОВ "Луганськгаз Збут" розвіяло усі сумніви, надавши офіційну інформацію про зміну ціни на газ для побутових споживачів.

Читайте новини за темою:

"Луганськгаз" повідомив про впровадження нової онлайн-послуги для споживачів

В Україні тарифи на газ перерахували заднім числом: в платіжках можуть бути переплати

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик