12.02.2021, 14:19

Дзеркальна дата 12.02.2021: встигніть правильно загадати бажання, щоб воно обов'язково збулося

Зеркальная дата

Дата 12.02.2021 складається з повторюваних цифр, через це здається, що вона володіє особливою магічною та енергетичною силою. Більш того, Китайський Новий рік почнеться саме з цієї дати.

Такого роду дзеркальна дата наступного разу трапиться лише через 100 років - 12.12.2121, , повідомляє Час Пік.

12 лютого 2021 року - це особливий день, день-паліндром (дзеркальна дата). Якщо прочитати дату 12.02.2021 справа наліво та зліва направо - число буде однаковим. Таких днів в календарі вкрай мало, тому їм і приписують магічні властивості.

Нумерологи кажуть, що поєднання 12.02.2021 в сумі дає цифру 10, яка символізує тріумф та виконання бажань.

Експерти вважають, що події, які відбуваються в дзеркальні дати - доленосні для кожної людини. Все, що відбувається в цей день - знайомства, несподівані пропозиції, переїзди, нова робота - трапляється не просто так.

Комбінації цифр, на думку нумерологів, мають сильну енергетику, яка може як допомогти, так і нашкодити. Для того, щоб направити потік енергії собі на благо, в цей день потрібно загадувати бажання.

Як загадати бажання в дзеркальну дату

Найкраще зробити це з трьох годин дня до півночі.

Пам'ятайте про те, що бажання необхідно дуже чітко сформулювати - інакше воно може здійснитися не так, як вам би хотілося.

Спробуйте спочатку записати своє бажання на папері, подивитися, чи все чітко та ясно, і потім вже скласти своєрідний запит до Всесвіту.

В ідеалі, конкретне прохання повинно супроводжуватися датами (або термінами), до яких ви хочете, щоб бажання виповнилося.

Нумерологи радять не замислюватися про те, як саме має здійснитися ваше бажання. Про це нехай подумає Всесвіт, для вас головне - результат.

І головне, що варто зробити обов'язково: зарядіться позитивом і налаштуйтеся лише на хороше. Погані думки залиште на потім, а 12.02.2021 потрібно зустрічати у гарному настрої.

Довідка: За традицією в Китаї Новий рік починається не 1 січня. Дата китайського Нового року визначається за місячним календарем: свято припадає на другий молодик після зимового сонцестояння. Тому рік Білого металевого бика вступив у свої права 12 лютого 2021 року, а закінчиться - 1 лютого 2022 року.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: