12.02.2021, 22:18

Названо 10 речей, які не можна дарувати ні в якому разі (фото)

подарки

Якщо хочете порадувати близьку людину хорошим подарунком, не варто поспішати з вибором. Є речі, які категорично не можна дарувати.

Час Пік розповість про 10 таких речей.

Подарувавши який-небудь предмет зі списку, ви приречете одержувача подарунка на невдачі. Не виключено, що незабаром з цією людиною відбудеться сварка і ви більше ніколи не будете спілкуватися. Що ж не можна дарувати?

Чи можна дарувати годинник?

Є багато пояснень, чому годинник не можна дарувати. Наприклад, китайці вважають, що ця річ буде відраховувати час до смерті людини (тобто одержувач подарунка скоро помре). Але більш проста причина - можлива сварка.

Колючі та ріжучі предмети (ножі, ножиці).

Подарунки з гострим лезом як магніт притягують в будинок невдачі. На них зосереджується вся негативна енергетика.

Посуд

Якщо подарувати порожній посуд - він приверне в будинок безгрошів'я та злидні. Однак ситуацію можна виправити, поклавши в нього, скажімо, монетку або якийсь маленький подаруночок. Тоді посуд буде приносити удачу.

Носова хусточка

У носовичок, як правило, плачуть, тому цей подарунок сам по собі натякає на прикрощі, які можуть здолати людину, яка його отримала.

Гаманець

Гаманець не можна ні дарувати, ні приймати в дар. Таким подарунком ви можете віддати свою грошову енергію. Однак поклавши в нього невелику суму - приречете рідну людину на багатство і самі не постраждаєте.

Книга

Найгірший подарунок для подружжя. Вважається, що подарунок у вигляді книги спровокує зраду в сім'ї.

Дзеркало

Цей містичний презент не варто дарувати і приймати в дар. Чуже дзеркало може зіпсувати енергетику в будинку і вплинути на виникнення дивних явищ.

Предмети, пов'язані з хворобами (наприклад, медичні прилади)

Такий подарунок буде постійно нагадувати про хвороби. Стан людини може дійсно погіршитися.

Чи можна дарувати гроші?

Багато хто просить дарувати на свята не речі, а саме гроші. А даремно. Вважається, що подаровані гроші можуть позбавити благополуччя і фінансової стабільності.

Перли

У перлів дуже поганий "шлейф". У старовинних переказах це прикраса символізує сльози вдів та сиріт. Тому людина, яка отримає виріб з перлів, ризикує втратити близьких або захворіти.

Читайте також: Ось чому не можна нічого купувати в інтернет-магазинах (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: