13.02.2021, 08:33

Vodafone запустив новий вигідний тариф за 50 гривень на місяць

Vodafone

Один з найбільших у світі операторів стільникового зв'язку Vodafone запустив новий тарифний план, у якому ви можете платити всього лише п'ятдесят гривень на місяць.

Новий тарифний план від ]]>Vodafone ]]>призначений не для смартфонів, а в першу чергу для різних девайсів, таких, як смарт-годинник, модеми та планшети, повідомляє Час Пік.

Часто виникає потреба саме в таких тарифних планах, в тому числі для того, щоб пристрої могли нормально функціонувати. 

Пакет послуг для "розумних" девайсів

Девайсам потрібен доступ до інтернету, до пакету дзвінків та SMS-повідомлень, щоб мати можливість інформувати свого господаря про різні речі, наприклад, про необхідність поповнити рахунок. Іншим пристроям він необхідний, щоб виконувати свою функцію.

Абонентська плата у тарифному плані становить 50 гривень на місяць. Це стосується Vodafone Device S, призначеного для смарт-годинників, дитячих годинників, сигналізацій та аналогічних пристроїв.

У спеціальний тарифний план входить пакет послуг:

- 500 мегабайт мобільного інтернету на місяць;

- 50 хвилин дзвінків у мережі оператора Vodafone Україна на місяць;

- 100 SMS на місяць на всі мобільні мережі України;

- 1 грн/хв. на інші мережі України;

- 3 грн/шт. SMS за кордон;

- 10 грн/хв. на дзвінки за кордон.

У даній лінійці тарифних планів також є план Vodafone Device M (100 грн/місяць) для планшетів, що включає вже 10 гігабайтів інтернету, а також Vodafone Device L (160 грн/місяць) для модемів та роутерів з пакетом Інтернету в 18 гігабайт.

Vodafone

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик