13.02.2021, 13:00

Негода призвела до збою в русі пасажирських поїздів в Україні

Укрзализныця

В Україні складні погодні умови призвели до збою у графіку руху кількох пасажирських поїздів далекого сполучення. У компанії "Укрзалізниця" зазначили, що спізнювання поїздів - поодинокі випадки.

"Укрзалізниця" забезпечує пересадку пасажирів поїздів далекого сполучення, які затрималися в дорозі через негоду. Про це йдеться у повідомленні на сайті УЗ, передає Час Пік.

"Через складні погодні умови сьогодні вночі із запізненням прийшов поїзд №731 Київ — Запоріжжя. Він затримався в дорозі на 2 години. Для 35 пасажирів цього поїзда, які прямували до Міжнародного аеропорту "Бориспіль", Укрзалізниця  оперативно організувала додатковий рейс експреса.

Також було трохи затримано відправлення поїзда Київ - Рахів, щоб на нього встигли здійснити пересадку 5 пасажирів", - йдеться у повідомленні.

Також вранці 13 лютого із запізненням на 1 год 18 хв. слідував поїзд №8 "Чернівці-Київ". У ньому 8 пасажирів, прямували в Міжнародний аеропорт"Бориспіль". Щоб вони встигли на пересадку, для них було затримано відправлення Експресу.

Також повідомляється, що через виявлений дефект колеса із затримкою слід поїзд №102 "Херсон-Київ". Пасажири плацкартного вагона, що підлягає заміні, були пересаджені в купейні вагони.

"Інші поїзди Укрзалізниці прямують за розкладом, незважаючи на складні погодні умови. За потреби для всіх пасажирів будуть оперативно організовані зручні пересадки та створені комфортні умови очікування на рейси, які слідуватимуть не за графіком", - повідомили в "Укрзалізниці".

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик